1. Hjem
  2. Produkter
  3. Effektiv arbeidshverdag

Effektiv arbeidshverdag

"Hadde jeg bare hatt mer tid..." De fleste av oss kjenner seg nok igjen. Arbeidsdagene fylles fort opp, og administrasjon og økonomi i bedriften blir en evig kamp om å rekke frister i tide. Vi kan ikke gi deg flere timer i døgnet, men vi kan hjelpe deg å sette ting i system så du alltid er ajour og bruker minst mulig tid på administrasjon.

Systemer som snakker sammen

Å kutte i manuelle arbeidsoppgaver er viktig når man skal jobbe mer effektivt. Derfor er det viktig å få systemene til å snakke sammen. På den måten kan fakturaen du sender bli bokført i det øyeblikket den sendes, og oppfølging av innbetalingen skje automatisk ut fra om betalingen er på konto på forfallsdato eller ikke. På samme måte kan du redusere antall arbeidsprosesser på fakturaer bedriften får inn. Det eneste du trenger å gjøre er å godkjenne fakturaene i regnskapssystemet, så betales og bokføres bilagene av seg selv og regnskapet ditt er oppdatert til en hver tid. En annen fordel ved å jobbe på denne måten er at du alltid har en oppdatert rapport på hvordan det ligger an med økonomien i bedriften.

Økonomisjef til leie

Mange bedrifter kunne ha behov for en økonomisjef, men kanskje bare i en begrenset periode og ikke nødvendigvis i 100% stilling. Flere bedrifter leier derfor økonomisjefrollen på timebasis eller til avtalt pris fra SpareBank 1 Regnskapshuset. Dermed har du en fleksibel ordning som ikke forplikter deg på samme måte som en fast ansatt medarbeider i bedriften, og samtidig avlaster det de andre medarbeiderne i bedriften slik at fokuset kan ligge på den daglige driften. 

Full fleksibilitet

Vår spesialitet er å kombinere fordelene ved automatiserte løsninger med kompetansen og ressursene i et fullservice regnskapskontor. Sammen med kunden syr vi sammen den kombinasjon av automatiske løsninger og menneskelig oppfølging som hver enkelt ønsker og har behov for. Hvis dette høres ut som noe for din bedrift, tar vi gjerne en uforpliktende prat. 

 

Regnskapshuset Noraker Gård from sb1hallingdalvaldres on Vimeo.