1. Hjem
  2. Om oss

SpareBank 1 Regnskapshuset ValHall AS

SpareBank 1 Regnskapshuset Valhall AS er resultatet av en fusjon mellom SpareBank 1 Regnskapshuset Valdres og SpareBank 1 Regnskapshuset Hallingdal. Selskapene ble hver for seg heleide datterselskap av SpareBank 1 Hallingdal Valdres i 2012. Sammenslåingen til et selskap ble foretatt i september 2014. Virksomheten stammer opprinnelig fra selskapene Valdres Regnskap AS og HallingRegnskap AS.

 

Regnskapshuset skal danne basis for SpareBank 1 sin satsing på økonomi- og regnskapstjenester. SpareBank 1 Regnskapshuset er et naturlig valg for de som ønsker fokus på økt lønnsomhet, fleksibilitet og kvalitetssikrede tjenester innen regnskap og økonomisk rådgivning.

Vår ambisjon er å være en god samarbeidspartner for din bedrift. Gjennom samhandling og effektive arbeidsprosesser tilpasset den enkelte kunde, vil vi bidra til verdiskapning og utvikling hos våre kunder.

Hos oss har du en fast kontaktperson og individuell oppfølging.

Regnskapshuset er et autorisert regnskapsførerselskap. I Valdres finner du oss på Fagernes, Heggenes og Beitostølen. I Hallingdal finner du oss på Flå, Nesbyen, Gol, Ål og Hemsedal. Til sammen er vi ca 70 ansatte.

 

Vårt arbeid med bærekraft

Bærekraft er en sentral del av vår virksomhet. Høy etisk standard og troverdig forretning i samarbeid med kunder, leverandører, myndigheter og samfunnet vi er en del av skal kjennetegne alt vi foretar oss. Dette reguleres gjennom rammeverk i norske lover og forskrifter, samt egne retningslinjer, strategier og policyer.

Les mer (PDF)

Godt personvern - din rettighet vår plikt

En av våre aller viktigste oppgaver er å ivareta ditt personvern på en god og sikker måte. Dette er avgjørende for at du skal ha tillit til oss. Slik har det alltid vært, men nå får du enda flere rettigheter.

Les mer (PDF)

Jobb og karriere

Ta gjerne kontakt dersom du er interessert i å jobbe hos oss. Selv om vi ikke har en konkret stilling ledig, er vi alltid interessert i å komme i kontakt med flinke folk.

Se alle ledige stillinger i konsernet SpareBank 1 Hallingdal Valdres

Samfunnsansvar

Samfunnsansvaret gjenspeiles i alle ledd av vår virksomhet, og vi er opptatt av hvordan vår virksomhet påvirker mennesker, miljø og samfunn. Vi bidrar også til utvikling av lokalsamfunnet, blant annet gjennom støtte og sponsing av en rekke lag og foreninger.