Enklere regnskap

Automatisert regnskap Automatisering av regnskapstjenester. Regnskapsverdenen er i endring. Vi er med på endringen. Vi gjør hverdagen enklere for deg som kunde. Vi skal kjenne din bedrift. Vi skal kjenne markedet og vi skal være en god økonomisk rådgiver. Det ligger mye nyttig informasjon i oppdaterte regnskapstall. Med kunnskap om din virksomhet og god innsikt i regnskapstallene vil regnskapsføreren være en god diskusjonspartner.
Dato: 17.12.2015 Tekst: Espen A. Moltubakk

Vi tilbyr nå regnskapstjenester der du som kunde kun forholder deg til din mobiltelefon, nettbrett eller PC for attestering av inngående fakturaer. Resten av prosessen fram til betaling og føring i regnskap sørger våre automatiske løsninger for.

Inngående fakturaInngående fakturaInngående faktura

Utgående fakturaer produseres av deg eller oss etter hva som er hensiktsmessig for deg. Når faktura er skrevet så blir de sendt dine kunder uten at du tenker på noe mer om det. Betaling blir fanget opp og ført i regnskapet. Skulle det bli nødvendig med innfordring så ligger det i løsningen og oppfølging blir satt i sving etter de oppsett du som kunde ønsker at skal følges.

BetalingsløsningBetalingsløsning

Uthenting av oppdaterte regnskapstall gjør du gjennom de samme kanaler, Pc, nettbrett og mobil.

 

Kvittering

Din henvendelse er mottatt

Vi har mottatt din henvendelse og komme tilbake til deg så raskt som mulig

Takk for du kontaktet oss

Ha en fortsatt fin dag

Vennlig hilsen

SpareBank 1 Regnskapshuset